image
OKTOBERFEST
image

ERNIE WILKINS ALMOST BIGBAND

feat.Charenee Wade (US)

In the land of Count Basie and Sarah Vaughan

Tirsdag d. 4/11 kl. 19.30 i Medborgerhuset

Ernie Wilkins grundlage sit dansk/amerikanske AlmostBig Band i 1980, og orkestret viderefører fortsat en af de fineste traditioneri amerikansk jazz. Ernie Wilkins´ ry blev skabt som arrangør for og saxofonisti Count Basie Big Band. Samarbejdet kastede adskillige klassiske tracks af sig- deriblandt hit-indspilningerne med Joe Williams. Også indspilningerne medSarah Vaughan kom under Ernie Wilkins´ pen og nu tegner der sig en mulighed forat præsentere netop denne musik med den fremadstormende amerikanske SarahVaughan-arvtager, Charenee Wade.  
Den amerikanske tradition for at udvikle fremragende sangerinder kan ikke gøresefter. Billy Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Betty Carter er urørligesom jazzens mest populære sangerinder nogen sinde.
Heldigvis vokser der stadig nye stjerner frem og en af de mest lysende erCharenee Wade. Lige så virtous som Sarah Vaughan og med den samme skønneligefremhed som Ella Fitzgerald.
Charenee Wade kan det hele.

 

Billetter af 75 kr. Kan købes her eller ved indgangen 

Jazz i Medborgerhuset
Medborgerhusets café
Den første onsdag i hver måned (undtagen juli) er der jazz jamsession med Vestegnens Jazzkompagni og lokale musikere I Medborgerhusets hyggelige Café. Mulighed for at bestille onsdagsmenu i caféen.

Fra august vil lokale jazzgrupper underholde hver den 3. onsdag i hver måned. Gratis entré.

Desuden følg med i Taastrup Jazzklubsprogram
JULE-DANSEAFTEN med REINERS BIG BAND
image

JULE-DANSEAFTEN med REINERS BIG BAND

Fredag den 14. november

Kl. 18.30            incl. spisning  kr. 250/-

Kl. 20.00            uden spisning kr. 120/-

blank
Medborgerhuset

Om Medborgerhuset

Medborgerhuset er ca. 1.200 m2, bestående af Kulturcafé, 6 mødelokaler, 2 sale, samt udstillingsfoyer hvor der afholdes udstillinger løbende. Medborgerhuset har som mål, at hele tiden være på forkant med opfølgning af de krav der stilles til et moderne Kulturhus.

I øjeblikket holder daghøjskolen til i Medborgerhuset. De har 4 lokaler til rådighed, og er der hver dag i dagtimerne.

Frivillighescentret holder opså til i Medborgerhuset. Frivillighedscentret har til formål, at

  • synliggøre det frivillige arbejde og  dets tilbud overfor Høje-Taastrup Kommunes borgere
  • skabe netværk mellem kommunens foreninger og interessegrupper
  • understøtte nye frivillige initiativer og styrke det frivillige arbejde bl.a. ved at formidle kontakt mellem frivillige, foreninger og Høje-Taastrup Kommune
  • skabe dialog mellem interesserede borgere og foreninger og understøtte rekrutering af frivillige til foreningerneyde bistand til opstart og koordinering af selvhjælpsgrupper

For at sikre de enkelte foreninger og interessegruppers tilhørsforhold til Høje-Taastrup Frivilligcenter, og understøtte nye initiativer bedst muligt, skal Høje-Taastrup Frivilligcenter være opsøgende, og udføre en del af centrets arbejde fra lokale kontaktsteder, ved fx at have kontortid i lokalområder.

Ønsker du at komme i kontakt med Frivillighedscentret, kan du kontakte daglig leder Anette Tengberg på email info@frivilligcenter-hojetaastrup.dk eller på telefon 51 33 37 36.

Sidst opdateret: 16-05-2013